neděle 31. března 2013

Otevřený dopis primátorovi Prahy Bohuslavu Svobodovi a Radě MHMP.


Pane primátore, Rada MHMP.                                                      31.3.2013

                        V poslední době ve svých vyjádřeních ohledně „obvinění z trestního činu v tzv. kauze Opencard“ odmítáte jakoukoli odpovědnost nejenom svoji ale i celé Rady MHMP.
 
  Myslím si (a určitě nejsem sám) že „obvinění Rady MHMP z trestného činu je oprávněné, nemělo by se vztahovat jenom na Opencard a mělo by se vztahovat na celý MHMP jako Organizovanou Zločineckou Skupinu včetně úředníků a to zpětně od té doby co byl Pražským primátorem p.Bém“.

  Protože i přesto všechno že ne všechny sdělovací prostředky (hlavně ne ty Veřejně-právní) informují objektivně o všech těch „LUMPÁRNÁCH“ v České republice, každému slušnému člověku stačí jenom to co se doví „z jiných sdělovacích prostředků“ a je jasné že „Česká republika je již dlouhodobě Rájem pro Tuneláře a Podvodníky všeho druhu, kteří využívají Nedokonalých zákonů ČR a Zneužívají svého postavení“.
 Není to jenom MHMP který by měl být „trestně stíhán“.

  To by však musela být Česká republika opravdu „Demokratickou zemí kde se kromě jiného dodržují i lidská práva“.
     „Takoví jako Vy a Vám podobní, mluví o lidských právech akorát tehdy když jsou přistižení při činu anebo mají nést odpovědnost za to co spáchali“.
  Vy na to máte „dobře placené právníky aby Vás z těch lumpáren vysekali“.

„Obyčejný člověk“ v České republice když se chce „domoci svých oprávněných nároků nebo se dožaduje spravedlivého potrestání nějakého trestného činu“ kteří spáchali takový jako Vy „nemá šanci uspět už v samotném začátku prošetřování trestného činu“.

 I když „nevěřím tomu že trestní oznámení v kauze „Opencard“ bude někdy objektivně prošetřeno a spravedlivě potrestáno, je dobře že se nějaké Oznámení na MHMP jako Organizovanou skupinu podalo“.

Osobně se snažím už několik let upozornit „Odpovědné instituce a úřady“ v ČR že „na MHMP není všechno v pořádku“ a nejsem sám.

  Ovšem „v tom Bezpráví a Bordelu který panuje v České republice, Slušný Člověk nemá šanci“.

   Alojz Janiga, Masarykovo náměstí 37, Heřmanův Městec 53803.








Žádné komentáře:

Okomentovat