úterý 19. března 2013

Pravda o dodržování lidských práv v Evropské unii.


Adresát: Evropská unie, Evropský parlament, Rada Evropy.

    Vážení.
              Obracím se na Vás jako "občan" České republiky, která je členem Evropské unie.

      Jednou ze základních podmínek které musí "uchazeč" pro přijetí do Evropské unie splňovat je "Dodržování lidských práv" a "Česká republika Lidská práva hrubě porušuje".
      Porušuje nejen "Listinu základních práv a svobod" která je součásti "Ústavy" České republiky, ale nedodržuje ani "Listinu základních práv" Evropské unie.

    Česká republika je "Země kde nejsou kromě jiného dodržována práva malých děti, jsou zde hrubě porušována práva zdravotně postižených a seniorů, nejsou vytvářeny podmínky pro zaměstnávání občanů, obyčejní občané České republiky se nemůžou dovolat svých práv nejen kvůli nedokonalým zákonům této země, ale i kvůli nezájmu Státních úřadů a Institucí řešit jejich problémy a kvůli ohromné korupci na těchto Úřadech".

  Osobně s tím mám "mnoholeté zkušenosti" které jsem zveřejnil Internetových web-stránkách:  http://aginaj.sweb.cz// nebo http://rozhodny.blogspot.com//

  Tyto moje "zkušenosti" nejsou jenom "pouhé malichernosti" související s pobytem v "Sociálním zařízení". Vypovídají o "nezájmu a aroganci úředníků a politiků" v České republice řešit "problémy zdravotně postižených a starých lidí kteří jsou odkázaní na cizí pomoc" a kteří jsou "vydání svévolnému a bezohlednému jednání lidem bez jakéhokoli sociálního cítění".

  O pomoc jsem mimo jiných žádal i tzv. "Evropského komisaře pro lidská práva", který se "vymlouval že nemá pravomoc na to aby mohl zasáhnout".

   Proto si myslím že tzv."Evropská unie rozhodně nepatří mezi Společenství kde se dodržují Lidská práva". Tyto "Lidská Práva" jsou v Evropské unii pouhým Cárem papíru stejně jako v České republice". 
       
          Alojz Janiga
          Masarykovo náměstí 37 
          Heřmanův Městec  p.s.č. 53803,
         Česká republika

Žádné komentáře:

Okomentovat