úterý 4. března 2014

Rozhodnutí o zahájení Veřejné Totální Hladovky. The decision to initiate Total public hunger strikes.



     Rozhodnutí o zahájení veřejné totální hladovky.                   4. 3. 2014

„Již osm let marně žádám o pomoc příslušné úřady a instituce“ České Republiky (ČR), při řešení mé „těžké životní situace“ a přitom poukazuji, i na „další závažná porušování lidských práv a okrádání nemocných a zdravotně postižených“.
„Protože do dnešního dne 4. 3. 2014, se nikdo z těchto úřadů a institucí mými oprávněnými stížnostmi, doopravdy a nezaujatě nezabýval, rozhodl jsem se proti tomuto nezájmu, protestovat Veřejnou Totální Hladovkou“, na Staroměstském náměstí v Praze, případně na Hradčanském náměstí před Pražským hradem. Pravděpodobný termín zahájení této „hladovky“ je 1. 5. 2014.
Mezi „Úřady a Instituce“, na které jsem se obracel se svými „stížnostmi a žádostmi o pomoc“, kterým je „lhostejné porušování Lidských práv a okrádání nemocných a zdravotně postižených“ v ČR, patří kromě jiných hlavně tyto: Magistrát hlavního města Prahy, Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR, Úřad vlády ČR se svými Výbory pro zdravotně postižené a Zmocněncem pro Lidská práva, Veřejný Ombudsman ČR, Český Helsinský Výbor, Kancelář prezidenta ČR, Poslanecká sněmovna a Senát ČR se všemi svými Výbory pro Sociální otázky a Lidská práva.
„Svoji Veřejnou totální hladovkou, chci upozornit nejenom na svůj případ, ale i na Asociální přístup odpovědných Úřadů a Institucí k problémům obyčejných lidí a nezájem všech těch tzv. Politiků, kteří se v České Republice dostali k moci po roce 1989 a kterých hlavním cílem je korupce a rozkrádání toho, co ještě zůstalo po jejich předchůdcích“.
„Prosím proto všechny slušné a nebojácné lidi, kterým není lhostejné to, co se v České Republice za posledních více než dvacet let děje, aby mně při mé Veřejné Totální Hladovce, byli podle svých možnosti nápomocní“.
Myslím tím hlavně „ochranu před napadením ze strany nějakého provokatéra nebo Policie“ a „Medializaci mé Veřejné Totální Hladovky“, protože „Veřejné a Hlavní sdělovací prostředky, nemají zájem o podobné Aktivity“.
„Prohlašuji, že jsem psychicky a duševně zdráv, nikdy jsem nebyl umístěn v žádném Psychiatrickém zařízení a jsem si plně vědom toho, co jsem napsal“.
Vaše případné „nabídky spoluúčasti a pomoci“ posílejte na e-mail,  /Janigalojz@gmail.com/ nebo na Facebook ….

Alojz Janiga, Masarykovo náměstí 37
Heřmanův Městec 538 03

Na vědomí, všem těm „Odpovědným“, které ve svém „Rozhodnutí“ uvádím.

Více na : /aginaj.sweb.cz,  nebo  /rozhodny.blogspot.com











Žádné komentáře:

Okomentovat