pondělí 29. října 2012

Mafie na Magistrátu hlavního města Prahy.

                                                                                                                                          26.10.2012

Kontrolní výbor ZHMP.

       Odpověď na dopis předsedy kontrolního výboru ZHMP Petra Dolínka ze dne  17.9.2012.

Vážený pane Dolínek, ve vašem dopise-odpovědi na moje stížnosti o „nelidském zacházení“ s klienty, ze strany vedení „Domova pro seniory“ v Heřmanově Městci, jehož je Magistrát hl.m. Prahy (MHMP) zřizovatelem uvádíte že „mně byla ze strany MHMP učiněna opakovaně nabídka na změnu ubytování i se zaměstnáním“.

  To je „SPROSTÁ LEŽ“ a není první ze strany MHMP.

Dále mi „doporučujete“ že „když nejsem v Domově spokojen, můžu z něj odejít“.
To myslíte zřejmě „na ulici“.
Do „Domova pro seniory“ v Heřmanově Městci jsem byl „umístěn“ aniž by mně někdo vysvětlil co to vůbec je za „Zařízení“.
 Ve skutečnosti je to „Ústav sociální péče“ kde jsou umísťovány většinou osoby postižené mentálně nebo demencí a psychicky nemocné“. A podle toho co jsem tady „viděl a zažil“, pochybuji o tom že je personál tohoto „Domova“ schopen poskytovat zdravotní a sociální péči na té úrovni kterou tito lidé potřebují.
 Za tu dobu co jsem tady mi byla ze strany MHMP několikrát přislíbená pomoc při hledání jiného přiměřeného bydlení.
  Kromě toho já jsem upozorňoval na „skutečné případy porušování lidských práv, bezohledného zacházení a okrádaní klientů, které by se neměli dít v žádném podobném Zařízení“.

 Na moje „podněty a stížnosti“ o „bezohledném zacházení“ vedení „Domova“ vůči některým klientům se vyjadřujete slovy „že  se tím nebudete zabývat a já že nejsem zplnomocněn na tyto případy upozorňovat“!

  Toto Vaše „vyjádření“ je přinejmenším „ zrůdné a nepochopitelné“  proto, že se takto vyjadřuje nejen předseda „kontrolního výboru ZHMP“ ale i proto že se tak vyjadřuje člen strany (ČSSD), která o sobě mimo jiné  tvrdí „že je s lidmi a dělá všechno pro jejich dobro“!
  „Zastupitel MHMP“ Mgr.Jiří Diensbier (ČSSD), kandidát na prezidenta ČR, byl jeden z mála který se „nesnažil ani jednou odpovědět na moje stížnosti zasílané e-mailem Zastupitelstvu MHMP, dokonce ani nepotvrdil příjem e-mailu“.
  Ti „chudáci“ v různých „Domovech“ a jiných podobných „Zařízeních“ pro vás už zřejmě „lidmi nejsou“!

Při svých „individuálních protestech proti nezájmu MHMP řešit porušování lidských práv a okrádání seniorů a zdravotně postižených v tomto Domově“ se před Magistrátem hl.m. Prahy a v ulicích Prahy setkávám „pouze s podporou“ kolemjdoucích, kteří navíc mluví o „modro-oranžové mafii na Pražském Magistrátu“.

  Ve těchto svých „protestních akcích“ budu i nadále pokračovat, mimo jiné taky na „Protivládní demonstraci“ v Praze 17.11.2012 a 10.12.2012 kdy je „Mezinárodní den lidských práv“.

   STYĎTE SE JESTLI TO UMÍTE.

    Alojz Janiga, Masarykovo náměstí 37, Heřmanův Městec 53803


Další informace na: http://aginaj.sweb.cz//
                    
                                http://rozhodny.blogspot.com//

1 komentář:

  1. K tomu chci dodat jenom tolik, že po těch letech co Magistrát hl. města Prahy (MHMP) marně upozorňuji na všechno to špatné co se v tzv. "Domově pro seniory" v Heřmanově Městci děje, jsem přesvědčen že na MHMP skutečně vládne "Organizovaná skupina-Mafie". Je "zajímavé" že i když se tam u "koryta" střídají ODS a ČSSD, tak ředitel MHMP který je "spoluzodpovědný" za všechno co se na MHMP dělo a děje, zůstává stejný. Je to zřejmě "větší ryba" než současný primátor. Pak se není čemu divit, že se "obyčejný člověk" žádné spravedlnosti nedovolá. Ale podobné je to v celé České republice.

    OdpovědětVymazat