sobota 18. února 2012

Žádost o milost prezidentu České republiky Václavu Klausovi.

       
                                                                                                                                                  18.2.2012


                                 Žádost o milost.

Adresát:
                Prezident České republiky, Václav Klaus.


      Vážený pane prezidente.

                   Dovoluji si Vás požádat předem o milost pro svoji osobu, protože je velice pravděpodobné že se můžu v nejbližší době dostat do konfliktu se „Zákonem“, když  se budu opět bránit fyzickému napadení nějakého psychicky narušeného klienta nebo opilce v „Domově pro seniory“(DS) v Heřmanově Městci kde jsem „umístěn“a kterého zřizovatelem je Magistrát hl.m. Prahy (MHMP).
      Nebo když se budu chtít „konečně už důrazně vzepřít lživému osočování, bezohlednému a ponižujícímu jednání“ vedení tohoto „Domova“ v čele s jeho ředitelkou vůči mojí osobě a tím současně upozornit na „podporu“ MHMP tomuto „trestuhodnému jednání“ kterému jsem v tomto „Domově“ vystaven už pět (5) let.
        Na svoji „situaci“ stejně dlouhou dobu upozorňuji nejen „Nadřízené vládní instituce“ včetně „Úřadu prezidenta“ České republiky ale „stejně zbytečně jsem se dovolával pomoci“ u domácích „Institucí“ které „údajně dohlížejí na dodržování lidských práv v České republice“.

      Když „rozdáváte milosti“ lidem kteří „páchali trestnou činnost úmyslně“ a „zdůvodňujete“ to jejich „zdravotními problémy“ nebo „zdravotním stavem“ jejich příbuzných, doufám pak že „výjimečně udělíte milost“ i mně, nejen kvůli tomu že jsem „těžce zdravotně postižený“ ale taky proto že, „případného porušení Zákona“ bych se mohl dopustit „jenom“ proto, že „chci aby se ze mnou zacházelo jako s Člověkem a ne jako s kusem hadru“.
    Jsem „duševně i psychicky zdráv“ (potvrzeno klinickým psychologem).

  K napsání této „Žádosti o milost“ mně nutí „zvyšující se psychický nátlak“ na moji osobu ze strany vedení „Domova pro seniory“ v Heřmanově Městci a „spolupráce“ Magistrátu hl.města Prahy, na tomto „porušování lidských práv“.

    Předem Vám pane Prezidente děkuji za „kladné vyřízení“.

       Alojz Janiga, Masarykovo náměstí 37, Heřmanův Městec 53803.


PS.  Podrobnější informace k „mému případu“ najdete na web-stránkách:  http://aginaj.sweb.cz  nebo

Žádné komentáře:

Okomentovat